Om denna station

Denna station drivs av en trådlös Davis Vantage Pro2™ Plus med 24-Hr FARS väderstation. Data samlas in var 5 sekund och webbplatsen uppdateras var 10 minut. Webbplatsen och väderdatat samlas in och uppdateras med hjälp av programmet Weather Display. Väderstationen består av en regnmätare, temperatur och luftfuktighets sensorer, anemometer, solstrålningssensor och UV-sensor - placerad i mest optimala position för högsta möjliga exakthet/precision.

Om denna stad

Sollentuna har anor från bronsåldern, då viktiga vattenleder möttes i trakten kring Edsviken.

Fortfarande är Sollentunas läge förträffligt, mellan Stockholm och Arlanda. Kommunen är välmående med stark framtidstro. Inflyttningen av såväl privatpersoner som företag är stor. Just nu pågår en stadsomvandling där Sollentuna centrum byggs ut kraftigt och får en ny karaktär. Bostäder, handel och kontor byggs också på många andra ställen. Samtidigt värnas dagens miljöer med lättillgängliga natur- och rekreationsområden.

Vid Edsviken ligger kulturskatten Edsbergs slott med den vackra Edsbergsparken. Området är ett andningshål där man kan promenera och ha picknick. Här ligger också Edsvik konsthall.

Naturreservatet Järvafältet med många olika naturtyper och Rösjöområdet med bad och camping lockar till friluftsliv. Det finns tre golfbanor i kommunen, Sollentuna golfbana, Svartinge golf och och Rotebro golf. Vintertid plogas skridskobanor på Norrvikens och Edsvikens isar och Väsjöbacken erbjuder norra Stockholms bästa utförsåkning.

Om denna hemsida

Denna sida är en skal design av CarterLake.org med PHP översättning av Saratoga-Weather.org.
Ett stort tack till Kevin Reed på TNET Weather för hans arbete på original Carterlake skalet, och hans arbete med PHP websidornas organisation.
Ett speciellt tack till Mike Challis of Long Beach WA för hans vind-ros generator, tema skiftare och CSS stilen på dessa skal.
Ett speciellt tack till Ken True of Saratoga-Weather.org för AJAX variabla visningen, försidan och integrationen av TNET Weather common PHP site design på dessa sidor.

Skalets original baseras på Designs by Haran.

This template is XHTML 1.0 compliant. Validate the XHTML and CSS of this page.